Karla – 72 cm

1.850,00 kr.

Meget robuste stål bordben
Prisen er for 4 stk
Højde: 72 cm
Monteringsplade: 15×15 cm
Mat sort lakering

Forsendelse af bordplade til kantsten: 950 kr.

Bordben i jern

Løse bordben I skrå vinkel til det rigtig store plankebord ! Her er bordbenene du skal bruge hvis har brug for stærke ben med fleksibel bredde. Super fine pulver lakerede bord ben i en silkemat / mat overflade som er yderst robust over for slag og hverdagens slid. Disse  bordben i jern er på grund af deres opbygning i rektangulær firkant stål profil rør , stabile og kan bære stor vægt. Bordben i jern er et godt valg til sit nye plankebord eller hvis du ønsker at pifte din gamle / nuværende bordplade op.

Bord benene har et elegant look med deres relativt enkle opbygning. Det er også her du ser en af de største fordele ved bord ben , som i modsætning til bord ben i træ, ikke fylder meget men som samtidig byder på stor  styrke. Vores jern bord ben monteres nemt under din nye bordplade med skruer, som skal være forsynet med et tilpas stort hoved. Dimensionen af stål røret er 80×30 mm. Røret er I bunden forsynet med en flad stålplade, hvor det anbefales at der monteres filt dutter, for at beskytte gulv overfladen bedst muligt.

Monteringspladen måler 15×15 cm og er forsynet med 8 stk 5mm forborede huller, der sikre en solid og holdbar befæstelse til bord pladens underside. Brug egnede skruer med groft træ gevind og et stort skrue hoved.

Vi anbefaler disse ben til brug sammen med alle typer af bordplader.