Borde og andre overflader i microcement er en fantastisk holdbar og yderst vedligeholdelsesvenlig løsning. Med microbeton kombinerer man det bedste fra to verdener: betonens stærke egenskaber og rå overflade, uden at bordet vejer som et traditionelt støbt betonbord. Cementen kan påføres stort set alle overflader, så længe underlaget er stabilt. Vi laver dit nye bord præcis efter dine ønsker om mål samt farve. Har du lyst til dit eget “gør det selv”-projekt, kan du købe vores produkter i shoppen.

Marmor Bordplade – Skønheden i Hverdagens Overflader

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også marmorstruktur i forskellige farver. Marmorlooket bliver påført sammen med det sidste lag af microcementopbygningen. Dette giver en super lækker cement “råhed”, struktur, marmorspil OG en super stærk og vedligeholdelsesvenlig overflade som er klar til hverdagens udfordringer. Looket kan laves i irret kobber grøn, hvid, sort, sølv, og bronze. De kan laves hver for sig eller som “mix’n’match”.

Cementbord: Farve, Struktur og Nuancespil

Råt og lækkert – en super flot kontrast til enhver indretning. Vælger du et bord med microcement, vælger du samtidig et unikt møbel, som kun findes i dette ene eksemplar. Hvert bord har sit eget farvespil og helt unikke mønster.

Oxiderede Overflader: Irret Kobber og Mere

Oxiderede overflader er populære, og det forstår vi godt. En overflade af oxideret kobber frembringer det smukkeste farvespil af grønne og blålige nuancer. Vores oxiderede overflader er som alle vores andre cementoverflader, utrolig modstandsdygtige over for slid og hverdagens udfordringer.

Håndlavede Plankeborde og Bordben for Alle

Plankeborde efter Dine Ønsker

Hos Woodfactory mener vi, at alle skal have råd til et flot plankebord. Derfor håndlaver vi og tilpasser dit nye rustikke plankebord præcis efter dine mål, oliebehandling samt hvilken type af bordben du ønsker.

Genbrugstræ: Råt, Lækkert og Miljøvenligt

Med vores borde lavet af genbrugstræ er der virkelig mulighed for at lege med mønstre, materialer, og farvespil. Ikke 2 borde er ens, hvilket sikrer dig et møbel som ingen andre har.

Bordben – Stil og Styrke til Dit Bord

Er du på udkig efter løse bordben eller måske bordben i stål til dit “gør det selv plankebord”? Vi tilbyder billige bordben i høj kvalitet stål, perfekt til enhver bordtype. Vores bordben er håndlavet i Nordjylland, lidt nord for Aalborg.

Afslutning

Hos Woodfactory.dk er vi stolte af at kunne tilbyde unikke og håndlavede løsninger til dit hjem. Uanset om du leder efter et bord i beton, marmorlook, plankebord eller genbrugstræ, kan vi hjælpe dig med at realisere dine drømme. Kontakt os