Katrine – 72 cm (Ekstra stærk)

1.350,00 kr.

“Katrine” bordben: Stilfulde, mat sorte og pulverlakerede. 72 cm høje, 50×50 mm stålprofil. Pris for 4 stk inkl. fragt. Ideelle til større borde.

Forsendelse af bordplade til kantsten: 950 kr.

Stålben til plankebord – Meget stærke.

Stålben til dit nye plankebord. Super stærke og meget robuste bordben i kraftig kvalitet. Håndlavet i stærkt blank stål med efterfølgende pulverlakering. Benene er svejset et en skrå vinkel for extra god stabilitet og et moderne udtryk. Stål profilen måler hele 50×50 mm og kan bære selv meget tunge og store bordplader. Husk at bruge nogle gode kraftige skruer til monteringen.

Bordbenene er meget flexible da de ikke har noget tvær stiver der bestemmer bredden på bordplader. Disse stålben kan bruges til alle bredder og længder af bordplader så længe max. belastningen ikke overskrides. Benene er prøvet ved en belastning på 20 kg pr. stk

Der er her tale om en virkelig robust og stærk kvalitet af stål og konstruktion, som kan bruges til selv meget store plankeborde. Hvis dit bord er sammen sat af flere planker eller brædder, anbefales det af benene placeres så tæt på en tværstiver som muligt.

Husk at købe gode kraftige skruer til dine nye bordben. Her finder du et udvalg i forskellige længder så du kan finde den størrelse som passer til netop din bordplade.

Hvis benene skal stå direkte på et trægulv er det en god ide at monterer fil dutter under neden.

Stålben til Plankebord
Stålben til Plankebord