Rundt Microcement Bord – 120/140cm

2.900,00 kr.3.900,00 kr.

Forsendelse af bordplade til kantsten: 950 kr.

Rundt Microcement Bord

Rundt spisebord i den farve og størrelse som passer perfekt inde i netop din indretning.

Dyk ned i en verden af moderne design med vores Runde Microcement Bord. Dette bord kombinerer robusthed og stilfuld æstetik, og er det perfekte valg for dem, der værdsætter tidløst design og langvarig holdbarhed. Med sit minimalistiske udseende og følelsen af soliditet, tilfører dette bord en unik karakter til ethvert rum.

Dimensioner og Tilgængelighed

Vores Runde Microcement Bord er tilgængeligt i to størrelser:

  • 120 cm
  • 140 cm

Hver variant er præcist fremstillet med en tykkelse på 2,5 cm, hvilket giver bordet en slank profil uden at gå på kompromis med dets robusthed. Disse størrelser sikrer, at bordet kan passe ind i en mangfoldighed af rum, fra intime spisestuer til rummelige stuer.

Design og Materialer

Designet af bordet er inspireret af den moderne livsstil og ønsket om at skabe rum, der føles åbne og indbydende. Med en overflade af høj kvalitet microcement, er hvert bord unikt med en varieret tekstur, der tilføjer dybde og interesse til dit hjem. Microcement er kendt for sin styrke og holdbarhed, hvilket gør det til et ideelt materiale for et spisebord, der vil blive brugt og elsket i mange år.

Funktioner og Fordele

  • Robust Konstruktion: Fremstillet med en kerne af hårdttræ og overfladebehandlet med flere lag microcement for maksimal styrke og holdbarhed.
  • Unikt Design: Hvert bord tilbyder en unik tekstur, hvilket betyder, at ingen to borde er ens.
  • Let Vedligeholdelse: Microcement er vandafvisende og nemt at rengøre, hvilket gør det ideelt til både hverdagsbrug og særlige lejligheder.
  • Tilpasningsmuligheder: Tilgængelig i to størrelser for at matche dit rum perfekt.

Perfekt til Enhver Indretning

Det Runde Microcement Bord er designet til at komplementere enhver indretningsstil, fra det moderne og minimalistiske til det mere traditionelle og hyggelige. Dets neutrale farvepalette og rene linjer gør det nemt at integrere i eksisterende indretninger, samtidig med at det tilfører et touch af moderne elegance.

Invester i Tidløst Design

Vælg vores Runde Microcement Bord for at tilføre dit hjem både stil og funktionalitet. Med sin kombination af smuk designæstetik og uovertruffen holdbarhed er dette bord en investering i dit hjem, der vil vare i generationer. Udforsk de forskellige størrelser og find det perfekte match til dit rum og din livsstil.

Hvilken størrelse bord skal jeg vælge ?

Valg af den rigtige størrelse rundt spisebord afhænger af flere faktorer, herunder antallet af personer, du normalt vil have plads til, størrelsen på dit spiseområde og den ønskede komfort. Det kommer også an på udformning og bredde på dine spisebords stole. En ting du også skal være opmærksom på er “albuerum”. Stole med armlæn kræver ofte mere plads en stole uden. Både fordi at de i sig selv er bredere, men også at personen som sidder i stolen automatisk kommer til at fylde mere. Her er nogle generelle retningslinjer:

Antal personer

  • 2-4 personer: Et rundt bord med en diameter på 90-110 cm vil normalt være tilstrækkeligt.
  • 4-6 personer: Et bord med en diameter på 110-130 cm giver nok plads til komfortabelt at rumme 4-6 personer.
  • 6-8 personer: Et bord med en diameter på 130-150 cm er passende.
  • 8-10 personer: Overvej et bord med en diameter på 150-180 cm.

Størrelse på rummet

  • Sørg for, at der er mindst 90 cm mellem bordkanten og væggene eller andre møbler for at give plads til stole og for at sikre, at folk kan bevæge sig komfortabelt rundt om bordet.
  • Hvis rummet er lille, kan du overveje et rundt bord med en indbygget udvidelse, som kan trækkes ud, når du har flere gæster.

Komfort

  • Husk, at det ikke kun handler om at få plads til et bestemt antal stole, men også at sikre, at folk har nok albuerum og kan sidde komfortabelt.

Form og funktion

  • Rund form er ideel til at skabe en hyggelig og intim atmosfære, da alle kan se hinanden og deltage i samtalen.
  • Hvis du ofte har gæster, kan et bord med en indbygget udvidelse være en praktisk løsning.

Her er en oversigtstabel til reference:

Antal personer Diameter (cm)
2-4 personer 90-110
4-6 personer 110-130
6-8 personer 130-150
8-10 personer 150-180

Ved at overveje disse faktorer kan du finde det perfekte rundt spisebord, der passer til dit hjem og dine behov.

Rundt spisebord microcement
Rundt spisebord microcement
Tykkelse

25mm

Størrelse

ø120, ø140

Farve

, , , , , , , , , , ,