Bella – 72 cm

1.350,00 kr.

“Bella” bordben: Elegant mat sort, 72 cm høje, pulverlakeret stålprofil (60x30x2 mm). Pris for 4 stk. inkl. fragt.

Forsendelse af bordplade til kantsten: 950 kr.

Pulver lakerede bordben

Pulver lakerede bordben i stærk metal som passer godt til enhver bordplade, hvad enten det er til dit ” gør-de-selv ” projekt eller om din nuværende bordplade trænger til et ansigtsløft. Bord benene er lavet af stærkt blank stål og efterfølgende pulver lakeret med en mat sort farvet lak. I bunden af benet sidder en sort plastic dupsko der sikre din gulv belægning mod unødigt slid. I toppen er benet forsynet med en monterings plade med målene 125×80 mm. Pladen er forsynet med 5 stk 5 mm forborede huller, for nem montering. Alle vores produkter er lavet på eget værksted for at sikre både kvalitet og pris hænger sammen. Bord benene er udført i en 60x30x2 mm stålprofil

Disse bordben er super populære sammen med vores bordplader i microcement. Den mat sorte overflade passer bare super godt sammen med stort set alle typer af bordplade farver og materiale valg. Ved ønske om en anden farve, kontakt os venligst for pris. Når du skal vælge bordben til dit nye bord er det vigtigt at størrelse og dimmension på bord benene harmonere med bordpladens størrelse og tykkelse. Det er altså vigtig rent visuelt at der ligesom er en sammenhæng. Disse ben passer fint til bordplader optil 210-220 cm længde.

Valgte af et sæt bordben som består af 4 enkelt stk ben frem for 2 stk “bukke” har den åbenlyse fordel at det er et lang mere fleksibelt valg. Med enkelt ben har du muligheden for at tilpasse benene til både smalle og bredere bordplader uden at være “låst” af en forud bestemt bordbens bredde.

Pulver lakken giver en super stærk og slagfast overflade som tåler normal slid og brug.

Benene passer godt til små og mellem store bordplader, hvad enten der er tale om rå , industriel eller en lys Nordisk indretning.

Pulver lakerede stål bordben
Pulver lakerede stål bordben

Husk at købe skruer til dine Nye bordben – Her.